Kelis met 'Kaleidoscope 20th Anniversary Tour' lang Paradiso en Ancienne Belgique

Kelis
Kelis met 'Kaleidoscope 20th Anniversary Tour' lang Paradiso en Ancienne Belgique
Door myrthehuisman op 18 november 2019 - 10:51 De RnB zangeres Kelis is op 7 maart te zien in de grote zaal van Paradiso en twee dagen later staat ze in Ancienne Belgique.

De tour is vernoemd naar haar debuutalbum 'Kaleidoscope' dat in 1999 uitkwam. In 2003 brak ze door met nummers zoals 'Milkshake', 'Trick Me' en 'Millionaire' die afkomstig zijn van het album 'Tasty'. Haar laatste album bracht ze uit in 2014. Kelis heeft ook met veel bekende artiesten samengewerkt o.a. met Enrique Iglesias voor het nummer 'Not In Love', en 'Bounce' met Calvin Harris

De voorverkoop voor beide shows start op 22 november 10:00. Een kaartje voor Paradiso kost €39.
Klik hier om tickets voor de show in Amsterdam te bemachtigen. En als je er zeker van wilt zijn dat je de kaartverkoop niet mist kan je door op deze link te klikken een reminder instellen. Als je een reminder instelt ontvang je een mailtje wanneer de kaartverkoop begint.

Voor het concert in Ancienne Belgique betaal je €29. Via deze link kun je kaartjes kopen voor het concert in Ancienne Belgique. Wil je een reminder ontvangen wanneer die kaartverkoop begint? Klik hier om een reminder in te stellen.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Doe Maar

DOE MAAR IN 2020 OP TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË Doe Maar gaat in 2020 op tour. Ze zullen te zien zijn op verschillende...

Chef'Special

CHEF'SPECIAL KOMT MET EXTRA SHOWS IN... De tickets voor de concerten van Chef'Special in TivoliVredenburg en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.