Oh Wonder in 2020 naar Paradiso en Ancienne Belgique

review: Oh Wonder - 4/12 - Doornroosje Oh Wonder
Oh Wonder in 2020 naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door larissapronk op 15 november 2019 - 13:34 Oh Wonder komt in 2020 naar Nederland en België. Op 11 maart zullen ze te zien zijn in Ancienne Belgique in Brussel en op 13 maart in Paradiso in Amsterdam.

Oh Wonder is een indie-pop duo uit Engeland. In 2015 bracht het duo hun debuutalbum 'Oh Wonder' uit. Hierdoor werden ze internationaal bekend. Op 14 juli 2017 brachten ze hun tweede album 'Ultralife' uit. Beide albums hebben ze helemaal zelf geschreven, opgenomen, geproduceerd en gemixt. Op 7 februari 2020 komt hun nieuwe album 'No One Else Can Wear Your Crown' uit.

Reguliere tickets voor het concert van Oh Wonder in Ancienne Belgique kosten €27,- en in Paradiso €23,- en gaan volgende week vrijdag 22 november om 9:00 uur in de verkoop. Tickets voor het concert van Oh Wonder in Brussel koop je hier. Tickets voor het concert van Oh Wonder in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Oh Wonder in Ancienne Belgique begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Oh Wonder in Paradiso begint.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Oh Wonder in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Oh Wonder
KIES TICKET
wo 11 mrt
Oh Wonder
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 27,00
vr 13 mrt
Oh Wonder + Dizzy
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00
Chef'Special

CHEF'SPECIAL KOMT MET EXTRA SHOWS IN...De tickets voor de concerten van Chef'Special in TivoliVredenburg en...

Snelle

SNELLE MET LIVE BAND VOOR TWEE SHOWS NAAR... Snelle gaat in 2020 voor twee shows met zijn live band naar Burgerweeshuis...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.