Snelle met live band voor twee shows naar Burgerweeshuis

review: Snelle - 4/5 - Melkweg Snelle
Snelle met live band voor twee shows naar Burgerweeshuis
Door larissapronk op 15 november 2019 - 12:16 Snelle gaat in 2020 voor twee shows met zijn live band naar Burgerweeshuis in Deventer. Op zaterdag 4 januari en zondag 5 januari zal hij voor de eerste keer optreden met zijn live band.

Lars Bos, beter bekend onder zijn artiestennaam Snelle, is een Nederlandse rapper. Snelle werd geboren met een schisis (een spleet of groef in bovenlip, kaak en/of gehemelte). Hierdoor werd hij vroeger veel gepest. Hierover heeft hij het nummer 'Reünie' geschreven. Met meer dan 32 miljoen streams op Spotify en bijna 10 miljoen weergaven op YouTube is dit een van Snelle zijn grootste hits tot nu toe. Verder is hij bekend van zijn hits 'Scars', 'Adrenaline en 'Plankgas'. Op 27 september 2019 bracht hij in samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank het nummer 'Lippenstift' uit. Deze single staat ook op zijn meest recente album 'Vierentwintig' wat hij uitbracht op 24 oktober 2019. Veel van de nummers die op dit album staan, haalden de hitlijsten.

Reguliere tickets voor beide concerten van Snelle in het Burgerweeshuis kosten €20,- en gaan aankomende maandag 18 november om 19:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van Snelle op 4 januari koop je hier. Tickets voor het concert van Snelle op 5 januari koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Snelle op 4 januari begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Snelle op 5 januari begint.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Snelle in Burgerweeshuis
Tickets Snelle
KIES TICKET
za 04 jan
Snelle
Burgerweeshuis, Deventer
€ 20,00
zo 05 jan
Snelle
Burgerweeshuis, Deventer
€ 20,00
Oh Wonder 1

OH WONDER IN 2020 NAAR PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE Oh Wonder komt in 2020 naar Nederland en België. Op 11 maart zullen ze te...

carre

KATIE MELUA OP TOUR LANGS CARRÉ EN KONINKLIJK CIRCUS Met meer dan 11 miljoen verkochte albums en 56 platina awards is Katie Melua...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.