Winnen: 2x2 kaarten voor Gustavo Corrales Romero en Ramón Valle in Concertgebouw

Ramon Valle
Winnen: 2x2 kaarten voor Gustavo Corrales Romero en Ramón Valle in Concertgebouw
Door sjoertb op 14 november 2019 - 14:45 In het concertgebouw wordt binnenkort een bijzondere avond gehouden voor liefhebbers van Latijns-Amerikaanse muziek en klassiek. Bij 'Around The World On Two Pianos: Cuban Classical & Jazz' ontmoeten pianisten Gustavo Corrales Romero en Ramón Valle elkaar op het podium in een genremix van twee piano's.

Op 7 december vindt het concert plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Around The World on Two Pianos'.

Deze winactie loopt tot en met 20 november.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. GRASPOP,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Typhoon

TYPHOON EN MANOUSHKA GEVEN GASTOPTREDENS BIJ HESSEL... Typhoon en Manoushka zullen als gastartiesten te zien zijn bij het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.