Typhoon en Manoushka geven gastoptredens bij Hessel en Tess in Ahoy

Typhoon
Typhoon en Manoushka geven gastoptredens bij Hessel en Tess in Ahoy
Door larissapronk op 14 november 2019 - 13:10 Typhoon en Manoushka zullen als gastartiesten te zien zijn bij het concert van Hessel en Tess in Ahoy op 14 maart 2020.

Hessel is een Nederlandse zanger en kroegbaas. In 1978 begon hij met het maken van muziek heeft ondertussen al acht albums uitgebracht. Zijn dochter Tess is ook zangeres. Jaarlijks staan ze samen meer dan 250 keer op het podium in hun eigen Café De Groene Weide. In 2017 wisten ze meer dan tienduizend bezoekers te trekken naar Ziggo Dome.

Typhoon is een Nederlandse zanger en rapper. Hij begon met zijn rap carrière op 15-jarige leeftijd. Typhoon is al voor veel verschillende prijzen genomineerd geweest en heeft er ook een aantal gewonnen. Zo won hij bij de 3VOOR12 Awards in 2014 Beste Album, bij de Edisons in 2015 Beste Hiphop en Beste Album en bij de 3FM Awards in 2015 Beste Hiphop.

Manoushka Zeegelaar Breeveld is een Nederlandse actrice en zangeres van Surinaamse afkomst. Tijdens haar studie Culturele Maatschappelijke Vorming zong ze in verschillende popgroepen. Ze heeft in veel films en tv series gespeeld. Zo was ze te zien in Mijn opa de bankrover, Blauw blauw en Centraal Medisch Centrum.

Reguliere tickets voor het concert kosten tussen de €45,- en €55,- en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor Hessel en Tess in Ahoy zijn hier verkrijgbaar.Ramon Valle

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR GUSTAVO CORRALES ROMERO EN...In het concertgebouw wordt binnenkort een bijzondere avond gehouden voor...

The Sisters of Mercy logo

THE SISTERS OF MERCY IN MAART NAAR NEDERLAND De gothband The Sisters of Mercy komt in maart 2020 voor drie concerten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.