Joep Beving ook te zien bij Live At Amsterdamse Bos

Best Kept Secret - Joep Beving
Joep Beving ook te zien bij Live At Amsterdamse Bos
Door myrthehuisman op 14 november 2019 - 11:22 Joep Beving zal op 9 mei te zien zijn in het Amsterdamse Bostheater. Hij komt niet alleen, Echo Collective en Maarten Vos zullen hem vergezellen. Het concert is onderdeel van de 'Live at Amsterdamse Bos'-concerten. Elk jaar worden er een aantal openluchtconcerten gegeven door verschillende artiesten. De Dijk speelt er aankomende zomer drie avonden. Joep mag het seizoen openen.

Joep Beving is een bekende pianist. Voor zijn meest recente album 'Henosis' ontving hij een Edison Award. Hij is een van de meest gestreamde pianisten ter wereld.

De kaartverkoop voor dit concert start op 16 november 10:00. Voor een ticket betaal je €34. Tickets vind je via deze link.

Wil je er zeker van zijn dat je de kaartverkoop niet mist? Als je een reminder instelt ontvang je een e-mail wanneer de verkoop van start gaat. Via deze link kun je een reminder activeren.

Foto: Joep Beving op Best Kept Secret 2018 door Anne-Marie Kok




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Remy van Kesteren

REMY VAN KESTEREN IN 2020 MET BAND OP TOUR DOOR... Remy van Kesteren gaat in 2020 met zijn band op tour. Ze zullen te zien...

TivoliVredenburg

HOLLOW COVES IN 2020 NAAR UTRECHT Het indiefolk duo Hollow Coves speelde deze week nog twee uitverkochte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.