TNGHT (Hudson Mohawke en Lunice) in maart naar TivoliVredenburg en Orangerie

TNGHT
TNGHT (Hudson Mohawke en Lunice) in maart naar TivoliVredenburg en Orangerie
Door larissapronk op 12 november 2019 - 17:44 TNGHT heeft een nieuwe EP en komt maart 2020 naar Nederland en België. Dit weet Fader te melden. Op 21 maart staat TNGHT in TivoliVredenburg in Utrecht en op 22 maart in Botanique in Brussel. Het optreden in TivoliVredenburg is in het kader van het Catch festival.

TNGHT is een duo dat bestaat uit de Schotse producer Hudson Mohawke en de Canadese producer Lunice en werd in 2011 opgericht. Ze hebben opgetreden op verschillende grote internationale podia zoals The Opera House en het Amerikaanse festival Coachella. In 2012 brachten ze hun eerste EP 'TNGHT' uit. Ze hebben samengewerkt met artiesten als Kanye West en Captain Murphy. In 2013 liet het duo weten dat ze gingen stoppen. Zes jaar later, in september 2019, maakten ze hun terugkeer bekend.

De kaartverkoop voor Catch Festival met TNGHT start op vrijdag 15 november om 10:00 uur. Een ticket kost je 28,50 euro. Via deze link koop je tickets voor Catch 2020.
Chef'Special

CHEF'SPECIAL MET NIEUWE CLUBTOUR DOOR NEDERLAND...Chef'Special zal met een nieuwe clubtour langs drie poppodia in Nederland...

Armin van Buuren

ARMIN VAN BUUREN MET 'THIS IS ME' SHOW TWEE KEER... Vandaag maakt Armin van Buuren bekend op Radio 538 dat hij met zijn meest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.