Armin van Buuren met 'This Is Me' show twee keer naar de Ziggo Dome

Armin van Buuren
Armin van Buuren met 'This Is Me' show twee keer naar de Ziggo Dome
Door larissapronk op 12 november 2019 - 17:14 Vandaag maakt Armin van Buuren bekend op Radio 538 dat hij met zijn meest persoonlijke en intieme show tot nu toe komt: 'This Is Me'. Op donderdag 21 en vrijdag 22 mei 2020 zal hij optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

In ‘This Is Me’ worden alle facetten van Armin bij elkaar gebracht. Hij zal zijn fans meenemen op een persoonlijk en intiem avontuur, langs diepte-en hoogtepunten, van spectaculaire optredens met live muzikanten, naar uitverkochte stadion shows tot zijn internationale festival sets.

Armin van Buuren is een Nederlandse DJ en muziekproducent en begon met het maken van muziek in 1996. Hij is een van de grootste en bekendste dj's van de wereld. Hij is bekend van hits als 'Blah Blah Blah', 'This Is What It Feels Like' en 'In and Out of Love'. Sinds 2001 produceert hij het radioprogramma 'A State of Trance'. Dit heeft wekelijks 40 miljoen luisteraars. Armin is al vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld.

Reguliere tickets voor beide concerten van Armin van Buuren in de Ziggo Dome gaan op 23 november om 12:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van Armin van Buuren op 21 mei koop je hier. Tickets voor het concert van Armin van Buuren op 22 mei koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Armin van Buuren op 21 mei begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Armin van Buuren op 22 mei begint.
TNGHT

TNGHT (HUDSON MOHAWKE EN LUNICE) IN MAART NAAR... TNGHT heeft een nieuwe EP en komt maart 2020 naar Nederland en België. Dit...

taxiwars

TAXIWARS VOLGEND JAAR VOOR CLUBSHOWS NAAR UTRECHT,... Tom Barman's jazzrock-band TaxiWars komt in 2020 terug naar Nederland voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.