W.A.S.P. met 1984 to Headless World Tour naar Nederland en België

W.A.S.P. news_groot
W.A.S.P. met 1984 to Headless World Tour naar Nederland en België
Door larissapronk op 06 november 2019 - 11:42 W.A.S.P. komt in 2020 met hun '1984 to Headless World Tour' naar Nederland en België. De tour is een viering van de bekende hits die op de eerste vier albums staan. Op woensdag 30 september zullen ze te zien zijn in Effenaar in Eindhoven en op zaterdag 24 oktober in Trix in Antwerpen.

W.A.S.P. (We Are Sexual Perverts) is een Amerikaanse heavy metalband dat in 1982 is opgericht. De band werd vooral bekend door de leadzanger Blackie Lawless. Hij stond bekend om zijn choquerende acts en duistere songteksten. De populairste hits zijn 'Animal (Fuck Like a Beast)', 'I Wanna Be Somebody', 'L.O.V.E. Machine', 'Wild Child', 'Blind in Texas', 'Forever Free', 'Mean Man', 'Chainsaw Charlie (Murders in the New Morgue)' en 'The Idol'.

Reguliere tickets voor het concert van W.A.S.P. in Effenaar kosten €33,50,- en in Trix €34,50,-. Kaarten voor de show in Trix zijn al verkrijgbaar. Kaarten voor de shows in Effenaar gaan aankomende donderdag 7 november om 9:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van W.A.S.P. in Eindhoven koop je hier. Tickets voor het concert van W.A.S.P. in Antwerpen koop je hier.

Wil je een e-mail ontvangen als de verkoop voor de show in Effenaar begint? Stel hier een ticket reminder in voor de show van W.A.S.P. in Effenaar.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets W.A.S.P. in Effenaar
Tickets W.A.S.P.
KIES TICKET
wo 30 sep
W.a.s.p.
Effenaar, Eindhoven
€ 33,50
za 24 okt
W.A.S.P.
Trix, Antwerpen
€ 34,50
Trixie Whitley - Lanterenvenster news

IN THE PICTURE: TAKE ROOT, MILDTFEST, TRIXIE...Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel...

Beatenberg

BEATENBERG MET EUROPESE TOURNEE LANGS MERLEYN EN... Beatenberg komt in 2020 voor twee shows naar Nederland. Op woensdag 15...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.