Beatenberg met Europese tournee langs Merleyn en Bitterzoet

Beatenberg
Beatenberg met Europese tournee langs Merleyn en Bitterzoet
Door larissapronk op 06 november 2019 - 10:58 Beatenberg komt in 2020 voor twee shows naar Nederland. Op woensdag 15 april zullen ze te zien zijn in Merleyn in Nijmegen en op donderdag 16 april in Bitterzoet in Amsterdam.

Beatenberg is een pop band uit Zuid-Afrika. Met hun nummer 'Pluto (Remember You)', wat ze uitbrachten in samenwerking met DJ Clock, braken ze in 2014 door in hun thuisland. Dit nummer stond op het album 'The Hanging Gardens of Babylon'. Hierop stonden ook de hits 'Beauty Like a Tightened Bow' en 'Scorpionfish'. Ook zijn ze met Mumford & Sons mee op tour gegaan.

Reguliere tickets voor Beatenberg hun concert in Merleyn kosten €9,- en in Bitterzoet €14,- en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor het concert van Beatenberg in Nijmegen koop je hier. Tickets voor het concert van Beatenberg in Amsterdam koop je hier.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Beatenberg in Merleyn
Tickets Beatenberg
KIES TICKET
wo 15 apr
Beatenberg
Merleyn, Nijmegen
€ 9,00
do 16 apr
Beatenberg
Bitterzoet, Amsterdam
€ 14,00
W.A.S.P.

W.A.S.P. MET 1984 TO HEADLESS WORLD TOUR NAAR... W.A.S.P. komt in 2020 met hun '1984 to Headless World Tour' naar Nederland...

Klangstof news

KLANGSTOF MET TOUR LANGS NEDERLAND EN BELGIË Klangstof zal in maart te zien zijn in Stuk, Doornroosje, Paradiso Noord en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.