Hans Zimmer ook in 2021 naar Nederland en België

Hans Zimmer
Hans Zimmer ook in 2021 naar Nederland en België
Door larissapronk op 04 november 2019 - 10:43 Hans Zimmer komt in 2021 opnieuw naar Nederland en België. Op zondag 21 februari zal hij te zien zijn in het Sportpaleis in Antwerpen en op zaterdag 27 februari in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Hans Zimmer is een Duitse componist en producent. Hij maakt vooral muziek voor films. Hij begon zijn carrière in de Amerikaanse filmindustrie in 1988. Ondertussen heeft hij muziek gecomponeerd voor meer dan 150 soundtracks waaronder Kung Fu Panda, Sherlock Holmes, Madagascar en The Da Vinci Code. Ook heeft hij de soundtrack voor The Lion King gemaakt. Hiermee won hij een Oscar. Op 9 november staat Hans Zimmer al in het Antwerpse Sportpaleis en de 11e is de Amsterdamse Ziggo Dome aan de beurt. In 2021 komt hij dus terug.

Reguliere tickets voor het concert van Hans Zimmer in het Sportpaleis kosten tussen de €49,50 en €138,- en gaan aankomende woensdag 6 november om 09:00 uur in verkoop. Reguliere tickets voor zijn show in de Ziggo Dome kosten tussen de €45,- en €110,- en gaan aankomende woensdag 6 november om 10:00 uur in verkoop. Tickets voor het concert van Hans Zimmer in het Sportpaleis koop je hier. Tickets voor het concert van Hans Zimmer in de Ziggo Dome koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Hans Zimmer in Antwerpen begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Hans Zimmer in Amsterdam begint.

Eerder maakte hij al bekend dat hij op zaterdag 9 november 2019 in het Sportpaleis staat en op maandag 11 november 2019 in de Ziggo Dome. Het concert in de Ziggo Dome is al uitverkocht. Tickets voor het concert van Hans Zimmer in het Sportpaleis koop je hier.Bestel tickets Hans Zimmer in Sportpaleis
Tickets Hans Zimmer
zo 21 feb
Sportpaleis, Antwerpen
€ 49,50 - 138,00
the chainsmokers

THE CHAINSMOKERS MET HUN EURO TOUR LANGS VORST...The Chainsmokers kondigen vandaag hun Europese Tour aan. Op 22 oktober zal...

Foals

FOALS OP 14 APRIL NAAR AFAS LIVE De Britse indierock band Foals zal op 14 april te zien zijn in Afas Live in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.