Foals op 14 april naar Afas Live

Foals
Foals op 14 april naar Afas Live
Door myrthehuisman op 04 november 2019 - 10:20 De Britse indierock band Foals zal op 14 april te zien zijn in Afas Live in Amsterdam.

De band heeft dit jaar twee albums uitgebracht 'Everything Not Saved Will Be Lost - Part 1' en 'Everything Not Saved Will Be Lost - Part 2'. Met dat laatst genoemde album scoorde Foals hun eerste nummer 1 album in de Britse hitlijsten. Je kan de band misschien kennen van de nummers 'My Number', 'Like Lightning' en 'The Runner'. Eerder dit jaar speelde de band al in een uitverkocht Paradiso (hier vind je ons verslag) en waren ze te zien op het hoofdpodium van Down The Rabbit Hole.

De kaartverkoop voor het optreden van Foals in Afas live start op 8 november 10:00. Kaarten zijn vanaf €39,20 te verkrijgen. Via deze link kan je tickets scoren. Wil je er zeker van zijn dat je de kaartverkoop niet mist? Stel dan een reminder in!
Via deze link kan je zo'n reminder instellen.
Bestel tickets Foals in AFAS Live
Tickets Foals
di 14 apr
AFAS Live, Amsterdam
Hans Zimmer

HANS ZIMMER OOK IN 2021 NAAR NEDERLAND EN BELGIËHans Zimmer komt in 2021 opnieuw naar Nederland en België. Op zondag 21...

AmsterdamConcertgebouwnws

WILLEKE ALBERTI MET HAAR 75STE VERJAARDAG IN HET... Op 25 februari wordt de grootmoeder van de Nederlandse muziek Willeke...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.