Winnen: 2x2 kaarten voor Wavefest presents met o.a. Kaelan Mikla

Kælan Mikla
Winnen: 2x2 kaarten voor Wavefest presents met o.a. Kaelan Mikla
Door sjoertb op 24 oktober 2019 - 11:15 Wavefest presenteert in Baroeg regelmatig clubavonden met spannende bands. Over twee weken is de uit IJsland afkomstige New Wave/Synthpunk-band Kaelan Mikla erbij, samen met het Franse EBM/Wave duo Poison Point en de Nederlandse muziekprojecten Stahlr en The Body Electric.

Op 9 november vindt de clubavond in Baroeg plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Wavefest'.

Deze winactie loopt tot en met 30 oktober.

Foto: Kælan Mikla op W-Fest door René ObdeijnAltijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefInge van Calkar

INGE VAN CALKAR IN DE AFTERSHOW VAN A-HA IN AFAS LIVEOp vrijdag 8 november vindt het concert van het Noorse trio A-ha plaats in...

TivoliVredenburg

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG TREEDT OP TIJDENS NYE... Op 31 december vindt het NYE Festival plaats in TivoliVredenburg. Tijdens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.