De Jeugd Van Tegenwoordig treedt op tijdens NYE Festival in Tivolivredenburg

review: De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg De Jeugd Van Tegenwoordig
De Jeugd Van Tegenwoordig treedt op tijdens NYE Festival in Tivolivredenburg
Door myrthehuisman op 24 oktober 2019 - 10:50 Op 31 december vindt het NYE Festival plaats in TivoliVredenburg. Tijdens dit festival is er in alle zalen van het poppodium wel wat te doen.

De Jeugd Van Tegenwoordig zal samen met Gotu Jim een optreden geven in de Ronda-zaal. Andere artiesten die tijdens het festival te bewonderen zijn zijn onder meer Marco V, Sheila Hill en Mairo Nawaz. Willie Wartaal zal ook nog een DJ-set doen.

Voor dit festival zijn er verschillende kaartjes te verkrijgen: je kan een kaartje kopen voor het optreden van De Jeugd Van Tegenwoordig of je kunt kaartje voor het aftelmoment kopen in Park 6, het indoorpark van TivoliVredenburg. Als laatste optie kun je ook een ticket kopen waarbij je vanaf 00:30 of 01:30 alle zalen mag betreden.

NYE Festival vindt plaats op 31 december van 21:30 tot 06:00. De kaartverkoop voor NYE Festival begint op 27 oktober om 12:00. De kaarten gaan via de website van TivoliVredenburg in de verkoop.
Bestel tickets NYE FESTIVAL 19/20 in TivoliVredenburg
Tickets NYE FESTIVAL 19/20
di 31 dec
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 36,00 - 52,50
Kælan Mikla

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR WAVEFEST PRESENTS MET O.A....Wavefest presenteert in Baroeg regelmatig clubavonden met spannende bands....

Andy Shauf news

ANDY SHAUF VOOR CONCERTEN NAAR NEDERLAND EN BELGIË De Canadese singer-songwriter Andy Shauf komt met een wereldtour ook langs...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.