Kensington met huiskamerconcert in Nederland live te volgen via slimme speakers van Google

review: Kensington - 14/07 - Johan Kruijf Arena Kensington
Kensington met huiskamerconcert in Nederland live te volgen via slimme speakers van Google
Door Cartman91 op 23 oktober 2019 - 12:20 Op vrijdag 15 november brengt Kensington het nieuwe album Time uit. Om dit in te luiden speelt de Utrechtse band morgen (24 oktober, 20:00 uur) een (akoestisch) huiskamer concert, maar niet zomaar een; met de uitkomst van de nieuwe slimme speaker van Google (Google Nest Mini) kan je dit concert via een live verbinding volgen.

Hiervoor zal je wel eerst een quiz moeten winnen, dit doe je door tegen de speaker te zeggen "Hey Google, praat met de band Kensington" en je komt in verbinding met de band die een paar vragen voor je hebben over de band. Wie deze vragen correct beantwoordt kan het concert live volgen.

Mocht je geen Google Nest Mini in huis hebben? Dat is geen probleem! Andere slimme speakers, de Google Assistent en Android en iOS toestellen kunnen ook ingezet worden om het concert live te kunnen volgen.


New Order - AFAS Live news1

IN THE PICTURE: O.A. AMF, RAMBLIN ROOTS, LEFT OF THE...Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel...

Talib Kweli

TALIB KWELI NAAR HEDON, Q-FACTORY EN DOORNROOSJE Talib Kweli komt naar Nederland. Op 4 februari zal hij te zien zijn in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.