Stereophonics 1 februari 2020 naar Afas Live

Stereophonics
Stereophonics 1 februari 2020 naar Afas Live
Door myrthehuisman op 22 oktober 2019 - 10:18 Rockband Stereophonics zal op 1 februari 2020 te zien zijn in Afas Live. Op diezelfde dag verschijnt ook het nieuwe album 'Kind'. De eerste single daarvan, 'Fly Like An Eagle', kwam afgelopen augustus uit.

Stereophonics begon ooit als Tragic Love Company, maar belandde als de Stereophonics al snel in het voorprogramma van The Who. Het eerste studioalbum 'Word Gets Around' verscheen in 1997, een jaar later werden ze tijdens de Brit Awards uitgeroepen tot beste nieuwkomer. Inmiddels zijn er tien studioalbums uitgebracht en werden er grote hits gescoord met 'Have A Nice Day' en 'Dakota'.

De voorverkoop voor het optreden in Afas Live start op 25 oktober om 10:00. Tickets worden verkocht voor €41,45 per stuk. Via deze link kan je een ticket kopen. Wil je er zeker van zijn dat je de kaartverkoop niet mist? Stel dan een reminder in!
Via deze link kan je een reminder instellen.Bestel tickets Stereophonics in AFAS Live
Tickets Stereophonics
za 01 feb
AFAS Live, Amsterdam
roosbeef

ROOSBEEF IS TERUG MET CLUBTOURNEE IN NEDERLAND EN...Vijf jaar naar het laatste album 'Kalf' heeft Roosbeef de plaat 'Lucky' en...

tori kelly

TORI KELLY MET INSPIRED BY TRUE EVENTS TOUR NAAR... Tori Kelly komt met haar 'Inspired By True Events tour' naar Nederland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.