Tori Kelly met Inspired By True Events tour naar Nederland en België.

tori kelly
Tori Kelly met Inspired By True Events tour naar Nederland en België.
Door larissapronk op 21 oktober 2019 - 17:44 Tori Kelly komt met haar 'Inspired By True Events tour' naar Nederland en België. De zangeres zal op donderdag 19 maart te zien zijn in Kavka Zappa in Antwerpen en op zaterdag 21 maart in Melkweg in Amsterdam.

Tori Kelly is een Amerikaanse singer-songwriter en muziekproducer. Al sinds haar veertiende is ze actief op YouTube. Op haar zestiende leeftijd deed de zangeres auditie voor het televisieprogramma American Idol. In 2015 bracht ze in samenwerking met Ed Sheeran haar nummer 'I Was Made Loving For Loving You' uit. Op 9 augustus 2019 bracht ze haar nieuwe album 'Inspired by True Events' uit.

Reguliere tickets voor het concert van Tori Kelly in Kavka Zappa kosten €19,72 en in Melkweg €23. Voor beide shows gaan de kaarten aanstaande vrijdag 25 oktober om 10:00 in verkoop. Tickets voor het concert van Tori Kelly in Kavka Zappa koop je hier. Tickets voor het concert van Tori Kelly in Melkweg koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Tori Kelly in Antwerpen begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Tori Kelly in Amsterdam begint.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Tori Kelly in Kavka
Tickets Tori Kelly
KIES TICKET
do 19 mrt
Tori Kelly
Kavka, Antwerpen
€ 19,72
za 21 mrt
Tori Kelly
Melkweg, Amsterdam
Stereophonics

STEREOPHONICS 1 FEBRUARI 2020 NAAR AFAS LIVE Rockband Stereophonics zal op 1 februari 2020 te zien zijn in Afas Live. Op...

Theater 't Speelhuis news

EXIT NORTH VOOR EXCLUSIEVE SHOW NAAR THEATER 'T... De voormalige drummer van Japan, Steve Jansen komt met zijn nieuwe band Exit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.