DIIV in maart naar Paradiso en Trix

review: DIIV - 28/09 - Paradiso DIIV
DIIV in maart naar Paradiso en Trix
Door johnnyd op 15 oktober 2019 - 11:54 De Amerikaanse shoegazeband DIIV komt volgend jaar naar Europa. Op 3 maart staat de band rond Zachary Cole Smith in Trix in Antwerpen en op 4 maart in de grote zaal van het Amsterdamse Paradiso.

DIIV bracht onlangs het derde album 'Deceiver' uit, waarop Smith zijn voormalige verslavingsperikelen van zich af zingt. Het album is net als voorgangers 'Oshin' (2012) en 'Is The Is Are' (2016) zeer goed ontvangen in de media. DIIV combineert het geluid van shoegaze met indie, grunge en krautrock. De voorverkoop voor beide shows start aankomende vrijdag 18 oktober om 10.00 uur.

Tickets voor de show in Amsterdam kosten €24,00, die in Antwerpen gaan voor €21,50. Tickets voor DIIV in Paradiso regel je hier, voor een ticket in Trix kun je hier terecht.

Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop begint? Die stel je voor Paradiso hier in.
Voor het concert in Trix moet je hier zijn.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets DIIV in Trix
Tickets DIIV
KIES TICKET
di 03 mrt
DIIV
Trix, Antwerpen
€ 21,50
wo 04 mrt
Diiv
Paradiso, Amsterdam
€ 24,00
TivoliVredenburg

THERAPY? VOOR CONCERT NAAR TIVOLIVREDENBURG EN...De Ierse rockband Therapy? maakt vandaag bekend dat ze in 2020 voor een...

Seasick Steve

SEASICK STEVE MET ZIJN TOUR LANGS AMSTERDAM EN... Ter ere van zijn nog titelloze nieuwe album dat in het voorjaar van 2020...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.