Monster Magnet naar TivoliVredenburg en Trix

Monster Magnet
Monster Magnet naar TivoliVredenburg en Trix
Door brittcrooswijk op 09 oktober 2019 - 10:35 De Amerikaanse band Monster Magnet komt in het voorjaar van 2020 voor twee concerten naar Nederland en België. Ze zullen optreden in TivoliVredenburg te Utrecht en Trix te Antwerpen. Tijdens de concerten vieren ze hun meest succesvolle album 'Powertrip’.

De band is al dertig jaar lang actief en gaat nog steeds door. Ze gaan van 70’s hardrock naar psychedelica en van heavy metal naar spacerock. Vorig jaar verscheen Monster Magnet’s tiende album ‘Mindfucker’. In juli zou Monster Magnet ook een concert geven in TivoliVredenburg, maar dit werd door medische redenen afgelast.

Monster Magnet speelt op:
25-01-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
12-02-2020 - Trix, Antwerpen (tickets)

Tickets voor het concert in België kosten €32,- en tickets voor het concert in Nederland kosten €28,35. De verkoop van beide concerten start op 11 oktober om 10:00.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop van start gaat? Stel deze hier in voor het concert in TivoliVredenburg en hier voor het concert in Trix.

Spo dee o dee

SPO DEE O DEE MET REÜNIETOUR LANGS VERSCHILLENDE...De Amsterdamse band Spo Dee O Dee gaat na 25 jaar weer op tour. De band zal...

Paard

RINUS GERRITSEN VAN GOLDEN EARRING TE GAST BIJ... Op zaterdag 11 januari vindt Behind the Music Plaats in Paard en vandaag is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.