Rinus Gerritsen van Golden Earring te gast bij Behind the Music in Paard

rinus gerritsen
Rinus Gerritsen van Golden Earring te gast bij Behind the Music in Paard
Door brittcrooswijk op 08 oktober 2019 - 15:16 Op zaterdag 11 januari vindt Behind the Music Plaats in Paard en vandaag is aangekondigd dat Rinus Gerritsen van Golden Earring aanwezig is als hoofdgast.

Rinus is de bassist van de welbekende band Golden Earring. Hun eerste single ‘Please Go’ werd snel een hit en gelijk bleek dat de band een grote toekomst voor zich had. Hit na hit werd geschreven en ook in het buitenland zijn ze bekend en hebben ze al meerdere internationale tours gedaan.

Behind the Music is een avondvullend interview programma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geinterviewd. Tijdens Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper met Rinus terug op zijn carrière. Hierbij gebruiken ze ook van tevoren opgenomen video interviews met intimi uit zijn leven.

Tickets zijn verkrijgbaar voor €12,50 via de site van Paard.Monster Magnet

MONSTER MAGNET NAAR TIVOLIVREDENBURG EN TRIXDe Amerikaanse band Monster Magnet komt in het voorjaar van 2020 voor twee...

TivoliVredenburg

CARIBOU IN 2020 NAAR TIVOLIVREDENBURG In het voorjaar van 2020 komt de Canadese Caribou voor een concert naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.