Astriks XL show met Fresku

review: Zwarte Cross 2018 - Zondag Fresku
Astriks XL show met Fresku
Door larissapronk op 03 oktober 2019 - 11:48 Op 15 november presenteert podium Asteriks in Zalen Schaaf een hiphop avond. Op deze avond zal Fresku aanwezig zijn en zal hij zijn oude en nieuwe nummers laten horen.

Roy Michael Reymound, beter bekend onder zijn artiestennaam Fresku, is een Nederlandse rapper. Hij begon met muziek maken in 2006. In 2008 bracht hij zijn nummer 'Brief aan Kees' uit die gericht was aan de baas van het nederhoplabel Top Notch. Hierdoor kreeg hij in 2009 een contract aangeboden. De rapper is voor veel verschillende prijzen genomineerd geweest en heeft er zelfs ook een aantal gewonnen. Zo won hij bij de State Awards prijzen in de categoriëen: Beste Album, Beste Single, Beste Clip, Beste Artiest en Rookie of the Year.

Reguliere tickets voor Fresku in Leeuwarden kosten €15,- en zijn nu al verkrijgbaar. Tickets voor het concert van Fresku in Zalen Schaaf koop je hier.
Pussy Riot

PUSSY RIOT TERUG IN NEDERLAND EN BELGIË Pussy Riot komt dit jaar naar Nederland en België voor optredens. Ook staat...

Don Diablo Life is a Festival

DON DIABLO PAKT UIT IN ZIGGO DOME MET GROOTSTE SHOW... Gisteravond kondigde Don Diablo bij RTL Boulevard zijn grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.