Don Diablo pakt uit in Ziggo Dome met grootste show tot nu toe

Don Diablo
Don Diablo pakt uit in Ziggo Dome met grootste show tot nu toe
Door sjoertb op 03 oktober 2019 - 10:44 Gisteravond kondigde Don Diablo bij RTL Boulevard zijn grootste solo-optreden in zijn carrière aan. Op zaterdag 9 mei 2020 pakt de Nederlandse DJ namelijk uit in Ziggo Dome met 'FOREVER XL'. Vorig jaar verkocht hij al de AFAS Live uit.

In de nieuwe XL-show in Ziggo Dome draait Don Diablo minimaal drie uur en ligt de focus op zijn nieuwe album 'FOREVER' en zijn bekende nummers. Alle leeftijden zijn welkom om de show bij te wonen.

Don Diablo: "De aankomende show in Ziggo Dome wordt absoluut de grootste solo show van mijn leven, en na het succes van Future XL vorig jaar ben ik blij dat het weer plaatsvindt in mijn woonplaats, Amsterdam. Dit wordt niet alleen de meest persoonlijke show die ik ooit heb gedaan, met nieuwe muziek van mijn aankomende album ‘FOREVER". Het wordt ook een hele ervaring voor de zintuigen, met een geheel nieuwe en futuristische stage set up waarmee ik eindelijk de show kan neerzetten die ik altijd al wilde laten zien aan fans van over de hele wereld. Het doel is om herinneringen te creëren die mensen altijd bij zullen blijven… FOREVER.”

De show:
09-05-2020 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 8 oktober voor 44 euro. Op tijd klaarzitten voor de start van de voorverkoop? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Foto: Don Diablo tijdens The Fly Dutch 2017 door Charles BatenburgFresku

ASTRIKS XL SHOW MET FRESKUOp 15 november presenteert podium Asteriks in Zalen Schaaf een hiphop avond....

Eric Clapton

ERIC CLAPTON MET EUROPESE TOUR NAAR SPORTPALEIS EN... Levende legende Eric Clapton komt met een Europese tour naar België en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.