System Of A Down in 2020 naar Ziggo Dome

System Of A Down Serj Tankian
System Of A Down in 2020 naar Ziggo Dome
Door larissapronk op 30 september 2019 - 10:41 System Of A Down komt naar Nederland. De band zal in op 3 juni 2020 te zien zijn in de Ziggo Dome. De tour zal geopend worden met hun show in Nederland. Eerder werd al bekend dat System of a Down komende zomer op Rock am Ring/Rock im Park, Download Festival en Nova Rock te zien zal zijn.

De Braziliaanse rockband Ego Kill Talent zal te zien zijn als voorprogramma tijdens de show van System Of A Down in de Ziggo Dome.

System Of A Down is een Armeense-Amerikaanse heavy metal band. Wereldwijd heeft de band meer dan 40 miljoen albums verkocht. Drie van de vijf studioalbums, stonden op nummer één in de Amerikaanse billboard album chart. System Of A Down is voor vier Grammy Awards genomineerd geweest en met hun nummer B.Y.O.B. wonnen ze in 2006 een Grammy Award voor Best Hard Rock Performance. In 2015 gaf System of a Down voor het laatst een indoor concert in Nederland. Toen speelde de band ook in de Ziggo Dome. Wij waren aanwezig voor een verslag en foto's.

Reguliere tickets voor System Of A Down in Amsterdam kosten tussen de €45,- en €85,-. Kaarten voor deze show gaan vrijdag 4 oktober 2019 om 12:00 in verkoop. Tickets voor het concert van System Of A Down in Ziggo Dome koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor System Of A Down in Ziggo Dome begint.
Gerard Joling

GERARD JOLING MET GOUD & NIEUW CONCERT IN DE ZIGGO DOMEOp 28 december zal Gerard Joling in de Ziggo Dome te zien zijn tijdens de...

Simple Minds

SIMPLE MINDS BESTAAT 40 JAAR EN VIERT DAT MET... De Schotse band Simple Minds komt in 2020 met een wereldtournee naar...

REACTIES

Avatar Lennart-Slayer
ma 30 sep 2019 12:28

Lennart-Slayer Toch Ziggo. Ik had Fortarock 2020 verwacht.

 0
Avatar elmojfk
za 05 okt 2019 19:22

elmojfk Tickets binnen!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.