Simple Minds bestaat 40 jaar en viert dat met concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis

Simple Minds
Simple Minds bestaat 40 jaar en viert dat met concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis
Door brittcrooswijk op 30 september 2019 - 10:38 De Schotse band Simple Minds komt in 2020 met een wereldtournee naar Nederland en België. De tour staat helemaal in het teken van het 40-jarig bestaan van de band. Simple Minds doet Ziggo Dome, Amsterdam en Sportpaleis in Antwerpen aan.

In 1979 brengt Simple Minds hun debuutalbum 'Life In A Day' uit. Hierna bleef de band zich constant ontwikkelen en dankzij hun opzwepende refreinen en sfeervolle nummers was het een van de meest bepalende bands in de jaren tachtig. Inmiddels hebben ze 5 albums gemaakt die de nummer 1-positie behaalde in verschillende landen, verkochten ze meer dan 60 miljoen albums en speelden ze over de hele wereld in uitverkochte stadions.

In 2018 waren Simple Minds nog te zien op Bospop en in Paradiso. Wij waren daar natuurlijk bij aanwezig. Check hier onze foto's van het concert van Simple Minds in Paradiso!

Simple minds speelt de volgende data:
10-04-2020 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
11-04-2020 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)

Tickets in Nederland zijn verkrijgbaar vanaf €39,20 en tickets in België vanaf €44,18. De tickets gaan in de verkoop op vrijdag 4 oktober om 10:00.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor het concert in Nederland en hier voor het concert in België.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSystem of a down2

SYSTEM OF A DOWN IN 2020 NAAR ZIGGO DOME System Of A Down komt naar Nederland. De band zal in op 3 juni 2020 te zien...

Tom Chaplin Keane

KEANE VOLGEND JAAR MET NIEUWE TOUR LANGS ANCIENNE... De Engelse band Keane kondigde vanochtend hun Cause and Effect tour aan. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.