Clean Pete viert kerst in Doornroosje en TivoliVredenburg

Clean Pete
Clean Pete viert kerst in Doornroosje en TivoliVredenburg
Door larissapronk op 11 september 2019 - 11:02 De Brabantse tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven geven dit jaar niet een, maar twee kerstshows! Het folkduo, ook wel bekend onder hun naam Clean Pete, is te zien op 21 december 2019 in de grote zaal van Doornroosje en op 22 december 2019 in Pandora in TivoliVredenburg.

Vorig jaar gaf het duo ook al een kerstshow. In een uitverkochte kleine zaal van Doornroosje werd voor dit concert alles uit de kast getrokken: een jongerenkoor, strijkers en veel muzikale vrienden. Omdat dit zo’n groot succes was, zullen ze het dit jaar opnieuw doen. Verwacht kerstliedjes, Clean Pete liedjes en natuurlijk veel gezellige kerstsfeer.

Clean Pete doet hun kerstshows op de volgende locaties:
21-12-2019 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
22-12-2019 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De voorverkoop start op vrijdag 13 september om 10:00. Een staanplaatsticket voor hun show in Doornroosje kost €18,50. Zitplaatsen kosten €20,-. Een ticket voor hun TivoliVredenburg show kost € 20,85.

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Klik dan hier voor hun show in Doornroosje en hier voor de show in TivoliVredenburg.

Clean Pete gaat vanaf eind september ook op theatertour genaamd "Afblijven". Een overzicht van de shows kan je vinden op onze artiestenpagina van Clean Pete vinden.

AFAS Live

DREAM THEATER MET THE DISTANCE OVER TIME TOUR NAAR...Zojuist is aangekondigd dat Dream Theater in januari naar de AFAS Live...

Waylon

EXTRA SHOW VOOR WAYLON'S TOP 1000 IN AHOY Wegens het grote succes van zijn eerder aangekondigde show in Ahoy Rotterdam,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.