K-Pop act The Rose voor concerten naar Amsterdam en Brussel

The Rose
K-Pop act The Rose voor concerten naar Amsterdam en Brussel
Door RobZ op 10 september 2019 - 11:12 De populaire K-Pop act The Rose gaat opnieuw op tour. Vorig jaar werd de jongensgroep al door fans naar Europa gehaald. Deze keer komen ze zelf terug met hun 'We Rose You Live Tour'. Deze doet op 14 november de Melkweg in Amsterdam aan en 17 november La Madeleine in Brussel.

The Rose brak in 2017 door met debuutsingle 'Sorry'. Ook het nummer 'Like We Used To' scoorde hoog in de iTunes-hitlijsten.

Tickets voor beide concerten gaan op donderdag 19 september om 12:00 uur in de voorverkoop. In de Melkweg betaal je 51,75 euro voor een ticket (bestellen kan hier) en voor het concert in La Madeleine betaal je 52 euro. Hier koop je tickets voor dat concert. Er zijn ook VIP-pakketten beschikbaar die in de Melkweg 120 euro kosten en in La Madeleine 135 euro.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je ticketreminders in voor de concerten in Amsterdam en Brussel.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFKA twigs

FKA TWIGS MET MAGDALENE TOUR NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe Britse FKA twigs heeft een Europese tournee aangekondigd en zal hiermee...

Ziggo news

BON IVER NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS Bon Iver komt op donderdag 23 april naar het Sportpaleis in Antwerpen en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.