Bon Iver naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Bon Iver
Bon Iver naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 10 september 2019 - 10:02 Bon Iver komt op donderdag 23 april naar het Sportpaleis in Antwerpen en vrijdag 24 april naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De optredens zijn onderdeel van de wereldtour waarmee de Amerikaanse band het nieuwe album 'i,i' presenteert. Afgelopen zomer speelde Bon Iver nog als headliner op Best Kept Secret.

Op de tour komt Aaron Dessner’s Big 37d03d Machine (van the National) mee als special guest.

Het nieuwe album van Bon Iver symboliseert de herfst en maakt zo een cyclus rond. Van de winter bij ‘For Emma, Forever Ago’ (2007), gevolgd door een turbulent lenteseizoen bij ‘Bon Iver, Bon Iver’ (2011) en een losgeslagen zomer bij ‘22, A Million’ (2016) tot nu de herfst. Een album met bijdragen van bijzonder veel artiesten en muzikanten. Onder meer James Blake, Aaron Dessner, Bruce Hornsby, Moses Sumney, en Channy Leaneagh zijn terug te vinden in de credits.

Tickets voor de concerten in het Sportpaleis en de Ziggo Dome gaan op 13 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Hier koop je tickets voor het concert in Amsterdam en tickets voor het Bon Iver in Antwerpen koop je via deze link. Een ticket kost je in Amsterdam tussen de 46 en 59 euro (excl servicekosten). In Antwerpen ben je met ticketprijzen tussen de 40,70 en 55,26 euro net wat goedkoper uit. Hier koop je tickets voor het concert in het Sportpaleis.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in Amsterdam. Hier kan je terecht als je gemaild wilt worden met de ticketlink van het concert in Antwerpen.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMelkweg nieuwe logo

K-POP ACT THE ROSE VOOR CONCERTEN NAAR AMSTERDAM EN...De populaire K-Pop act The Rose gaat opnieuw op tour. Vorig jaar werd de...

Freya Ridings 1

FREYA RIDINGS IN FEBRUARI VOOR TWEE CONCERTEN NAAR... Freya Ridings is al een tijdje bezig met haar weg naar de top. Toen haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.