Five Finger Death Punch met Megadeth en Bad Wolves naar Amsterdam

review: Five Finger Death Punch / In Flames - 14/12 - AFAS Live Five Finger Death Punch
Five Finger Death Punch met Megadeth en Bad Wolves naar Amsterdam
Door RobZ op 09 september 2019 - 11:11 Five Finger Death Punch keert op zondag 26 januari 2020 terug naar Amsterdam. Samen met special guests Megadeth en Bad Wolves geeft de Amerikaanse heavy metalband een concert in AFAS Live. In 2017 stond Five Finger Death Punch (toen met In Flames en Of Mice & Men) ook al in de Amsterdamse concertzaal. We waren toen aanwezig voor een verslag in woord en beeld.

De muziek van Five Finger Death Punch is geïnspireerd op bands als W.A.S.P. en Pantera en kenmerkt zich door de zware gitaarriffs, sterke breakdowns en aanstekelijke melodieën. Megadeth behoeft natuurlijk weinig introductie. Ze worden samen met Metallica, Slayer en Anthrax als een van de big four heavy metalbands. Bad Wolves is een hardrock supergroep die werd gevormd in 2017 en bestaat uit leden van onder meer Divine Heresy, DevilDriver en Bury Your Dead.

Samen staan ze dus op 26 januari in de Afas Live. Tickets voor het concert kosten 67,20 euro en gaan op vrijdag 13 september om 9:00 uur in de voorverkoop! Via deze link koop je tickets voor Five Finger Death Punch in de Afas Live. Wil je een een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefKoninklijk Circus

NIEUWE TOURNEE JON HOPKINS LANGS BRUSSEL EN REWIRE...Na zijn succesvolle ‘Singularity Tour’, waarmee hij afgelopen zomer onder...

George Michael

FASTLOVE - A TRIBUTE TO GEORGE MICHAEL IN FEBRUARI... Met twee succesvolle Nederlandse tournees in 2018 en 2019 achter de rug,...

REACTIES

Avatar deHertog
di 10 sep 2019 15:08

deHertog Zonder FFDP en gewoon voor 3-4 tientjes was het leuk geweest, support is 20x beter dan de headliner

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.