Nieuwe tournee Agnes Obel langs Groningen, Utrecht, Tilburg en Brussel

Agnes Obel
Nieuwe tournee Agnes Obel langs Groningen, Utrecht, Tilburg en Brussel
Door RobZ op 02 september 2019 - 11:05 Agnes Obel gooit al jaren hoge ogen als componiste, zangeres én pianiste: dat is Agnes Obel! Vanaf februari 2020 zal de Deense in drie maanden tijd maar liefst 15 verschillende landen doorkruisen met een nieuwe Europese tournee. Aftrappen doet ze op 24 februari in Oslo, waarna ze natuurlijk naar Nederland en België komt.

Op 11 maart staat Agnes Obel in de Oosterpoort in Grongingen. Hierna is op 12 maart TivoliVredenburg, Utrecht aan de beurt en 13 maart staat Agnes Obel in 013, Tilburg. Op 23 maart komt ze ten slotte naar het Koninklijk Circus in Brussel. Tickets voor de concerten gaan vrijdag 6 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Voor ongeveer 41 euro ben je ook bij een van de concerten aanwezig. Via onderstaande ticketlinks bestel je je kaartjes.

11-03-2020 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
12-03-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
13-03-2020 - 013, Tilburg (tickets)
23-03-2020 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Podiuminfo kan dat voor je regelen. Via de volgende links stel je ticktetreminders in voor de concerten in Groningen, Utrecht, Tilburg en Brussel.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Two Door Cinema Club

TWO DOOR CINEMA CLUB RICHTING PARADISO,...Afgelopen zomer was Two Door Cinema Club nog te aanschouwen in de Melkweg en...

Lewis Capaldi

LEWIS CAPALDI IN FEBRUARI TERUG NAAR BELGIË EN... De Schotse zanger Lewis Capaldi is hot. Hij verkocht meer dan 90.000 tickets...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.