concert: Agnes Obel in TivoliVredenburg (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Agnes Obel
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Agnes Obel
    Motel Mozaïque 2011


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Agnes Obel in TivoliVredenburg) verplaatst naar woensdag 18 augustus 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
04 AUG
AGNES OBEL Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Agnes Obel
Concert uitverkocht
Agnes Obel in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Internationaal gerenommeerd als componiste, zangeres én pianiste: dat is Agnes Obel! In drie maanden tijd zal ze maar liefst 15 verschillende landen doorkruisen met een nieuwe Europese tournee. Aftrappen doet ze op 24 februari in Oslo, waarna ze natuurlijk naar Nederland en België komt.

Foto's van Agnes Obel

Foto Agnes Obel te Motel Mozaïque 2011 Foto Agnes Obel te David Byrne - 04/11 - AFAS Live Foto Agnes Obel te Motel Mozaïque 2011 Foto Agnes Obel te MS Dockville Festival 2013 Foto Agnes Obel te Into The Great Wide Open 2011 Foto Agnes Obel te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 29 foto's van Agnes Obel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest