Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Dave von Raven (The Kik)

The Kik
Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Dave von Raven (The Kik)
Door sjoertb op 29 augustus 2019 - 15:53 Op zondag 15 september vindt Behind the Music plaats in Rotown. Op deze avond is Dave von Raven uitgenodigd om te vertellen over onder meer zijn ervaringen met The Kik en zijn solo-avonturen.

Behind The Music wordt in samenwerking met het interview-platform FaceCulture georganiseerd. Met interviewer Martin Kuiper wordt ingegaan op de hoogte- en dieptepunten uit de carrière van Dave von Raven. Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen tijdens de avond.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Behind The Music met Dave Von Raven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Dave von Raven'.

Deze winactie loopt tot en met 4 september.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. SLIPKNOT,...Het is vakantie, er worden dus minder concerten aangekondigd dan normaal....

Gossip - Pukkelpop news

IN THE PICTURE: PUKKELPOP, ONCE IN A BLUE MOON, MINI... Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.