'Rammstein in 2020 richting Nijmegen en Oostende'

review: Pinkpop 2016 - Zaterdag Rammstein
'Rammstein in 2020 richting Nijmegen en Oostende'
Door RobZ op 24 juni 2019 - 17:12 Morgen speelt Rammstein in een uitverkochte Kuip in Rotterdam. Vanwege de verwachte hitte is er een hitteplan gepresenteerd. Het lijkt erop alsof Rammstein volgend jaar opnieuw naar Nederland en België komt.

Op de officiële Instagram feed van Rammstein werd een video gepost waarin shows aangekondigd werden in: Stuttgart, Zurich, Oostende, Belfast, Nijmegen, Dusseldorf, Hamburg, Berlijn, Lyon, Turijn, Warschau, Tallinn, Trondheim, Goteborg, Aarhus, Klagenfort en Leipzig. De video is weer weggehaald, maar niet voordat er diverse mensen screenshots van gemaakt hebben. De titel van de Instagram video was 'Get Ready for 2020 en Rammstein Europe Stadion Tour', dus dat lijkt weinig aan de verbeelding over te laten. Inmiddels staat het filmpje ook al op de Rammstein Facebook.

Dit is het filmpje dat Rammstein postte:



De kans lijkt het grootste dat Rammstein in de zomer van 2020 in Nijmegen een concert in het Goffertpark geeft. Dit zou kunnen in het kader van Fortarock. Maar ook een los concert behoort tot de mogelijkheden. In Oostende is de Versluys Arena, het voetbalstadion van K.V. Oostende de vermoedelijke locatie.

We houden je op Podiuminfo natuurlijk op de hoogte wanneer de 2020 shows van Rammstein officieel aangekondigd worden.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE 2019

SUNNERY JAMES MET RYAN MARCIANO IN AFAS LIVE TIJDENS...Op 18 oktober geven Sunnery James en Ryan Marciano hun grootste show tot...

Luxor Live news

BEN CAPLAN EXCLUSIEF NAAR LUXOR LIVE IN ARNHEM De Canadese singer-songwriter Ben Caplan komt met een tour langs diverse...

REACTIES

geen avatar
di 25 jun 2019 01:38

eatsleeprave.. Goffertpark zou mij zeer tof lijken!

 0
Avatar metalupyourass
di 25 jun 2019 12:03

metalupyourass Oostende of all places.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.