Zuid-Koreaanse Teen Top in Augustus naar de Melkweg

teen top
Zuid-Koreaanse Teen Top in Augustus naar de Melkweg
Door brittcrooswijk op 21 juni 2019 - 11:53 De Zuid-Koreaanse boy band Teen Top komt in augustus voor een concert naar de oude zaal van de Melkweg.

Teen Top begon al in 2010 en staat al een lange tijd aan de top van de k-pop scene. Teen Top is een van de eerste k-pop bands die een volledige Noord-Amerikaanse en Europee tour op hun naam hebben staan. Tijdens de concerten kun je veel choreografieën en dansmoves verwachten.

Het concert van Teen Top zal plaatsvinden op woensdag 28 augustus in de Melkweg. Tickets voor het concert gaan op woensdag 26 juni in de verkoop en kosten €45,-. Voor dit concert zijn ook priority en VIP tickets beschikbaar. Een priority ticket kost je €85,- en een VIP ticket kost je €135,-. Tickets voor het concert van Teen Top zijn verkrijgbaar via deze link.

Bang om de verkoop van Teen Top te missen? Stel hier een reminder in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR VIERT 10-JARIG JUBILEUM...De Noord-Ierse band And So I Watch You From Afar viert dit jaar het feit...

Paradiso logo nieuw

WHISPERING SONS DOET NAJAARSTOUR IN NEDERLAND (O.A.... Deze zomer is de Belgische band Whispering Sons nog op festivaltour door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.