White Lies viert 10-jarig debuut van ‘To Lose My Life’ ook in Het Koninklijke Circus en Muziekg

review: White Lies - 19/02 - Doornroosje White Lies
White Lies viert 10-jarig debuut van ‘To Lose My Life’ ook in Het Koninklijke Circus en...
Door Brittneyverhage op 11 juni 2019 - 11:29 White Lies is een indieband uit Ealing, Londen, Engeland. De bandleden zijn Harry McVeigh, Charles Cave en Jack Lawrence-Brown. Hun muziekstijl wordt vergeleken met bands als Joy Division, Interpol, The Killers, Ultravox, Echo & The Bunnymen en Editors. In Januari 2009 kwam hun debuutalbum 'To Lose My Life uit. Het volgende album werd simpelweg Five genoemd en werd uitgebracht op 1 februari 2019.

Eerder hadden ze al bekendgemaakt dat ze met deze tour twee keer in TivoliVredenburg staan. Vandaag hebben ze bekendgemaakt dat ze op zondag 24 november 2019 naar Muziekgieterij komen en dinsdag 26 november 2019 in Het Koninklijk Circus in Brussel staan.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 14 juni 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Een ticket kost 35.97 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert in Muziekgieterij.






Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

PINKPOP-ACTS YUNGBLUD EN JACK SAVORETTI NAAR...TivoliVredenburg laat vandaag weten twee Pinkpop-acts gestrikt te hebben....

Lotto Arena

NIEUWE SINGLE EN TOUR LANGS AFAS LIVE EN LOTTO ARENA... Flume is een Australische muzikant en dj-producer. Zijn debuutalbum Flume...

REACTIES

geen avatar
di 11 jun 2019 21:13

eatsleeprave.. Zo zijn ze wel heul erg veel te zien in Nederland.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.