Nieuwe single en tour langs Afas Live en Lotto Arena voor Flume

Flume
Nieuwe single en tour langs Afas Live en Lotto Arena voor Flume
Door Brittneyverhage op 11 juni 2019 - 10:46 Flume is een Australische muzikant en dj-producer. Zijn debuutalbum Flume verscheen op 9 november 2012. Voor het album werkte hij samen met de zangers George Maple, Moon Holiday, Jezzabell Doran, Chet Faker en rapper T.Shirt. Het album bereikte nummer 2 binnen in de ARIA Charts. In december 2012 tekende hij een contract bij het New Yorkse onafhankelijke platenlabel Mom + Pop Music.

Eerder stond hij in de Melkweg en festivals zoals Lowlands, Pukkelpop en Sziget. Vandaag heeft hij bekendgemaakt dat hij op 6 november 2019 een concert geeft in AFAS Live en 7 november 2019 een concert geeft in Lotto Arena.

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 21 juni 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert in AFAS Live. Een kaartje kost je 44.69 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert in Lotto Arena. Een ticket kost 39.59 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.

Koninklijk Circus1

WHITE LIES VIERT 10-JARIG DEBUUT VAN ‘TO LOSE MY... White Lies is een indieband uit Ealing, Londen, Engeland. De bandleden zijn...

Dropkick Murphys logo

DROPKICK MURPHYS VOOR CONCERT NAAR ZIGGO DOME Op zaterdag 1 februari komt Dropkick Murphys voor een concert naar het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.