KNTXT voegt Chris Liebing toe aan affiche

chris liebing
KNTXT voegt Chris Liebing toe aan affiche
Door xingan op 06 juni 2019 - 13:04 Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats. KNTXT, dat is een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts.

Deze week pakt KNTXT uit met de line-up voor de tweede editie. Vijf dagen lang wordt elke dag een nieuwe naam bekend gemaakt. Eerder werd al de komst van Charlotte de Witte en Dax J bevestigd, vandaag vult de technopionier Chris Liebing de affiche verder aan. De Duitse dj en producer trekt de hele wereld rond met superstrakke remixes en technobeats. Daarbij hecht hij steeds groot belang aan het real-time manipuleren van de individuele elementen in zijn sets.

Kaarten voor KNTXT in het Sportpaleis zijn nog beschikbaar en hier te koop. Een kaartje kost tussen de €37,46 en €45,30.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Black Stone Cherry

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BLACK STONE CHERRY IN HEDONNeem een beetje ACDC, Led Zeppelin en Lynyrd Skynyrd en je komt uit bij de...

Of Monsters And Men

OF MONSTERS AND MEN NAAR TIVOLIVREDENBURG EN DE ROMA Of Monsters and Men komt weer naar de lage landen. De IJslandse band heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.