Hugh Cornwell naar Q-Factory en 013

Hugh Cornwell
Hugh Cornwell naar Q-Factory en 013
Door xingan op 27 mei 2019 - 15:36 Hugh Cornwell, ex-frontman van The Stranglers, komt naar Nederland. De Britse zanger staat op vrijdag 11 oktober 2019 in de Q-Factory en de volgende dag, op zaterdag 12 oktober, staat hij in 013.

Cornwell maakte tot 1990 deel uit van The Stranglers, de band die gedurende de seventies en eighties aan de top van de Britse punkscene stond. Na zijn vertrek ging de zanger verder als soloartiest en bracht hij diverse albums uit, waaronder ‘Wired’, dat in 1993 verscheen en ‘Hooverdam’, dat de Britse rocker in 2008 als gratis download op zijn website vrijgaf. Het meest recente album van de 69-jarige rocker, ‘Monster’, kwam uit in oktober 2018.

Tickets voor de show in de Q-Factory kosten €19,99 en zijn hier verkrijgbaar. Tickets voor de show in de 013 kosten €24,40 en zijn hier verkrijgbaar. Kaarten voor de show in de Q-Factory zijn al in de verkoop. De kaarten voor het concert in 013 gaan woensdag 29 mei om 10:00 in de verkoop. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder voor 013 in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

TOM WALKER VOOR SHOW IN TIVOLIVREDENBURG NAAR NEDERLANDDe Schotse singer-songwriter Tom Walker komt dit najaar weer terug naar...

Boerderijzoetermeernews.jpg

CULTUURPODIUM BOERDERIJ OP ZOEK NAAR AMBITIEUZERE... Een opvallende actie Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. Het podium verzet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.