Sean Paul naar TivoliVredenburg en Oosterpoort

review: Sean Paul - 13/11 - AFAS Live Sean Paul
Sean Paul naar TivoliVredenburg en Oosterpoort
Door op De Jamaicaanse rapper Sean Paul gaat inmiddels al 15 jaar mee in de hitlijsten, toch was hij in Nederland voor het laatst in de club te zien in 2017. Toen in AFAS Live en de Melkweg, maar goed nieuws voor de liefhebbers; in juli komt Sean terug naar Nederland voor twee shows.

Op 2 juli is hij eerst te zien in TivoliVredenburg te Utrecht en een dag later (3 juli) staat hij ook in De Oosterpoort op de planken.

Tickets voor beide shows zijn per direct te verkrijgen. Een kaartje voor het concert in Utrecht kost je 53,55 euro, in Groningen betaal je 52,10 euro voor een ticket. De prijzen zijn inclusief servicekosten.

Metallica news1

METALLICA DONEERT GELD AAN EEN KINDERVOEDSELBANK IN...Omroep Gelderland heeft mooi nieuws over Metallica. De band geeft op 11...

The Hillbilly Moonshiners news

THE HILLBILLY MOONSHINERS HET LAND ROND MET 'BOTTOMS... Na diverse shows op podia en festivals in heel Europa, kondigen The...

REACTIES

Avatar deHertog
vr 24 mei 2019 13:10

deHertog Seannah Phwaauuoowl

 0
Avatar skabuoy
zo 26 mei 2019 21:13

skabuoy Yawn Paul, Bedoel je? Op plaat nog enigszins vermakelijk. Twee keer live gezien, en bij elkaar nog niet genoeg hoogtepunten om een interessante trailer van een halve minuut in elkaar te flansen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.