FeestDJRuud geeft in najaar feest in AFAS Live, exacte datum pas bekend wanneer coronamaatregelen het toestaan

FeestDJRuud
FeestDJRuud geeft in najaar feest in AFAS Live, exacte datum pas bekend wanneer...
Door Cartman91 op 12 februari 2021 - 16:13 FeestDJRuud gaat dit najaar een groot feest in AFAS Live organiseren onder de naam Lonely At The Tap. Dit belooft het eerste grote feest van het najaar te gaan worden, zonder coronamaatregelen.

Het is dan ook even wachten op een exacte datum, want het feest kan pas gegeven worden als de coronamaatregelen niet meer nodig zijn. Voorlopig ziet het er daar (nog) niet naar uit. Wel lijkt het vast te staan dat het op een zaterdag plaats zal vinden, gezien FeestDJRuud in oktober, november en december deze dag als opties in zijn agenda heeft staan.

"Na een jaar vol uitdagingen en verplaatste optredens, is er behoefte aan perspectief en vooral weer een berg feest. Ik ben er dan ook helemaal op verheugd dat we door flexibele data een stukje zekerheid bieden en we het einde van een lockdown met een slokdown kunnen vieren. Deze show en de geplande tour hebben we voor 2020 nooit kunnen aankondigen, maar ik kan beloven dat we 10x zo hard en feestelijk gaan uitpakken. Arm in arm en al crowdsurfend de nacht in, gooi dat barretje maar nat…" aldus Ruud Geurts, de echte naam van FeestDJRuud.

Het zou een avondvullend programma moeten zijn, van 23:00 uur tot 05:00 u inclusief voorprogramma's en gastoptredens.

Je kan alvast een kaartje aanschaffen, met een aanbetaling van 12,95 euro per stuk. Zodra de definitieve datum bekend is zal je verzocht worden om de rest van het bedrag van het ticket over te maken. Het totale bedrag van een kaartje bedraagt 39,95 euro.Maan 1.5e meter corona show

CLUBTOURNEE MAAN OPNIEUW DOORGESCHOVENHet tweede gedeelte van de al in mei 2019 aangekondigde en volledig...

J.E. Sunde news

SONGWRITER J.E. SUNDE DIT NAJAAR OP TOUR DOOR BELGIË... De Amerikaanse songwriter en componist J.E. Sunde begon ooit als gitarist...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.