Willeke Alberti naar AFAS Live met 'De Show Van Mijn Leven'

Sfeer concert ESNS 2018
Willeke Alberti naar AFAS Live met 'De Show Van Mijn Leven'
Door op In het najaar komt Willeke Alberti naar AFAS Live. De bekende zangeres zal daar haar bekende liedjes zingen en samen met het publiek herinneringen ophalen uit haar ruim 60-jarige carrière.

De zangeres wordt binnenkort 75 jaar en pakt groots uit tijdens 'De Show Van Mijn Leven'. Haar zoon Johnny de Mol is mede-initiatiefnemer van de voorstelling.

Willeke Alberti: "Ik bruis van de energie en ik vind het nog steeds een feest om op het podium te mogen staan. [...] Ik vind het heel bijzonder om op deze manier alvast mijn 75e verjaardag te mogen vieren."

Naast diverse gouden en platina platen, ontving ze in haar carrière onder meer een Edison, Gouden Harp, De Gouden Televizier-Ring en werd zij in 1996 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Op 5 oktober 2019 vindt het concert plaats. Tickets voor Willeke Alberti in AFAS Live zijn hier verkrijgbaar.

Prijzen:
Premium zitplaats € 74,00
1e rang zitplaats € 64,00
2e rang zitplaats € 54,00
3e rang zitplaats € 44,00
Rolstoel/beigeleidersplaats € 54,00
Jasper Steverlinck

JASPER STEVERLINCK ZEVENMAAL IN NEDERLAND MET 'NIGHT...De Vlaamse singer-songwriter Jasper Steverlinck tourt dit jaar door...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. CHRISTINA... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.