Jessie J laatste naam voor concertreeks City Sounds

review: Jessie J - 16/02 - Heineken Music Hall Jessie J
Jessie J laatste naam voor concertreeks City Sounds
Door op Eerder werd er al bekendgemaakt dat Friendly Fire een reeks openluchtconcerten organiseert op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Nu is er aangekondigd dat Jessie J ook van de partij zal zijn. De populaire zangeres zal op 3 augustus een concert geven en hiermee opent ze de concertreeks.

De nieuwe concertreeks, City Sounds, had al twee namen toegevoegd aan het programma. Zo geeft Thirty Seconds to Mars op 6 augustus een concert. James Bay zal de dag na Jessie J te zien zijn, namelijk op 4 augustus.

Jessie J werd in 2011 bekend met haar hit ‘Price Tag’. Ook andere singles werden erg bekend, zoals ‘Do It Like a Dude’ en ‘Nobody’s Perfect’. In 2014 werd ‘Bang Bang’ in samenwerking met Ariana Grande en Nicky Minaj een grote hit. Hierna werd ze een bekende en populaire popster. Jessie J bracht in mei 2018 nog eens haar vierde album R.O.S.E. uit.

De City Sounds concerten:
03-08-2019 - Jessie J (tickets)
04-08-2019 - James Bay (tickets)
06-08-2019 - Thirty Seconds To Mars (tickets)

De voorverkoop van de concerten begint om zaterdag 16 februari om 10:00 uur. Via deze link koop je concertkaarten voor Jessie J op het NDSM-terrein. Een kaartje kost 49,50 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in.

Let op: er wordt vrijdag 15 februari tussen 10.00 en 14.00 uur een pre-sale gehouden van kaarten voor dit concert (en die van James Bay en Thirty Seconds to Mars). Als je je inschrijft op de Friendly Fire nieuwsbrief, dan kan je dan alvast je kaartje scoren. Hier schrijf je je in.ilse delange

ILSE DELANGE KOMT IN HET NAJAAR MET HAAR THEATERTOUR... Ilse DeLange is een Nederlandse zangeres en de leadzangeres van The...

Hozier

AFAS LIVE EN KONINKLIJK CIRCUS VOOR HOZIER De Ierse muzikant Hozier , bekend van zijn grote hit Take me to church...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.