AFAS Live en Koninklijk Circus voor Hozier

Hozier
AFAS Live en Koninklijk Circus voor Hozier
Door Cartman91 op 13 februari 2019 - 11:15 De Ierse muzikant Hozier, bekend van zijn grote hit Take me to church komt in het najaar weer eens naar de Benlux toe.

Op 1 september zal hij eerst een optreden in AFAS Live geven, waarna hij een dag later ook in België te bewonderen zal zijn. Dan staat hij op het podium van Koninklijk Circus te Brussel.

Hozier was in december voor het laatst in Nederland te zien, toen in TivoliVredenburg. In België liet hij zich voor het laatst in november zien, ook toen in Koninklijk Circus.

Tickets voor de nieuwe shows gaan vanaf 22 februari om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Amsterdam kost je dan 39,20 euro en voor een ticket in Brussel ben je tussen de 35,97 euro en 40,33 euro kwijt. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Je kan voor beide optredens een ticketreminder instellen, dan weet je zeker dat je de voorverkoop niet zal missen. Een reminder voor het concert in AFAS Live stel je hier in en voor Koninklijk Circus kan je hier terecht voor een herinnering.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jessie J

JESSIE J LAATSTE NAAM VOOR CONCERTREEKS CITY SOUNDSEerder werd er al bekendgemaakt dat Friendly Fire een reeks...

Qfactory

THE SUGARHILL GANG MET GRANDMASTER MELLE MEL &... The Sugarhill Gang is een hiphop-trio uit New Jersey in de genres...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.