Friendly Fire organiseert openluchtconcerten op NDSM; Eerste naam: Thirty Seconds to Mars

Thirty Seconds to Mars
Friendly Fire organiseert openluchtconcerten op NDSM; Eerste naam: Thirty Seconds to Mars
Door RobZ op 11 februari 2019 - 10:08 Heugelijk nieuws van Friendly Fire. De concertorganisator organiseert een reeks openluchtconcerten op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Vandaag wordt de eerste naam bekend. Op 6 augustus geeft Thirty Seconds to Mars een concert!

Friendly Fire communiceert: City Sounds is een nieuwe open-air concertreeks in hartje zomer, met shows van internationale topartiesten op één van de mooiste plekken van Amsterdam: de NDSM-werf. De unieke oplopende Y-helling van deze voormalig scheepswerf is een sfeervolle locatie met een beperkte capaciteit waar je je favoriete artiest in de open lucht ziet spelen.

Morgen (dinsdag) en overmorgen (woensdag) worden er concerten op het NDSM-terrein voor 3 en 4 augustus aangekondigd.

De voorverkoop van het concert van Thirty Seconds to Mars begint om zaterdag 16 februari om 10:00 uur. Een kaartje kost 49,50 euro. Via deze link koop je concertkaarten voor Thirty Seconds to Mars op het NDSM-terrein. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Let op: er wordt vrijdag 15 februari tussen 10.00 en 14.00 uur een pre-sale gehouden van kaarten voor dit concert. Als je je inschrijft op de Friendly Fire nieuwsbrief, dan kan je dan alvast je kaartje scoren. Hier schrijf je je in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



walter trout

WALTER TROUT NAAR OOSTERPOORT, MUZIEKGIETERIJ EN...Vandaag is bekendgemaakt dat de Amerikaanse bluesman Walter Trout met 3...

Glennis Grace

EXTRA WHITNEY-CONCERT VOOR GLENNIS GRACE IN AHOY Glennis Grace heeft een tweede show van haar Whitney Houston-hommage in Ahoy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.