Krezip naast Pinkpop ook voor concert naar Ziggo Dome

Krezip HMH 2009
Krezip naast Pinkpop ook voor concert naar Ziggo Dome
Door op De Nederlandse band Krezip keert terug voor een concert in de Ziggo Dome op zaterdag 26 oktober 2019. Ook Pinkpop, het festival waar ze in 2000 doorbraken bij het grote publiek, wordt aangedaan voor een reünie-optreden. Het is de eerste keer dat de band weer gaat spelen na hun afscheidsshows van tien jaar geleden. Daar waren we voor Podiuminfo bij. Zie hier ons verslag.

In 2019 vallen alle getallen op hun plek. “Het is tien jaar geleden dat Krezip stopte en Pinkpop bestaat dit jaar 50 jaar. Een reünie voor ons veertigste, hoe cool is dat?! Let’s fucking celebrate,” aldus zangeres Jacqueline Govaert. “We willen het leven vieren, het feit dat we tien jaar ouder zijn, allemaal gezond en nog steeds vrienden. We willen nog één keer al onze songs spelen, op Pinkpop en het jaar afsluiten in de Ziggo Dome!”

Krezip (anagram van Perzik) brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna ‘I Would Stay’ een grote hit werd. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze meerdere grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen ze ieder hun eigen weg, maar niet voordat ze twee afscheidsshows deden in een strak uitverkochte Heineken Music Hall.

Kaarten voor Krezip in de Ziggo Dome zijn verkrijgbaar vanaf €38,50. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 1 februari om 11:00 uur via deze link. Wil je precies op tijd gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Peter Doherty Pete Doherty

PETER DOHERTY & THE PUTA MADRES NAAR LIVE AT...Voor de concertreeks Live at Amsterdamse Bos is een nieuwe act bekendgemaakt....

Nervana

TRIBUTEBANDS NERVANA EN LOUDER THAN LOVE SAMEN OP... De tribute bands Nervana en Louder Than Love gaan in April samen op tour...

REACTIES

Avatar garfield38
vr 01 feb 2019 11:17

garfield38 Uitverkocht in 2 minuten. Helaas geen kaartje

 0
Avatar garfield38
vr 01 feb 2019 11:54

garfield38 Na 45 minuten toch nog een kaartje voor de 2e ring kunnen kopen. Beter iets dan niets

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.