TivoliVredenburg en Ancienne Belgique voor Archive

Archive
TivoliVredenburg en Ancienne Belgique voor Archive
Door MichaelaHendriksen op 28 januari 2019 - 11:48 De Engelse band Archive viert zijn 25-jarige bestaan met een jubileumtour, waarbij ze onder meer een show geven in Nederland en België. Op donderdag 26 september zijn ze te zien in TivoliVredenburg te Utrecht en op zaterdag 2 november in Ancienne Belgique te Brussel.

Tijdens de tour zal hun nieuwe album '25', bestaande uit de beste hits van de band, in de schijnwerpers staan. Ook zal hun nieuwe single 'Remains of Nothing' ft Band Of Skulls gespeeld worden. Inmiddels heeft Archive al 12 studioalbums op hun naam staan, waaronder het album 'You All Look The Same To Me' (2003) waar ze mee zijn doorgebroken.

De concerten:
26-09-2019 - TivoliVredenburg te Utrecht (tickets)
02-11-2019 - Ancienne Belgique te Brussel (tickets)

Op vrijdag 1 februari om 10:00 start de voorverkoop van Archive in TivoliVredenburg en Ancienne Belgique. Tickets zijn verkrijgbaar rond de €25,85 en €33,-.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Archive in TivoliVredenburg en Ancienne Belgique.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nervana

TRIBUTEBANDS NERVANA EN LOUDER THAN LOVE SAMEN OP...De tribute bands Nervana en Louder Than Love gaan in April samen op tour...

Brad Paisley

COUNTRYZANGER BRAD PAISLEY NAAR 013 TE TILBURG De Amerikaanse countryzanger Brad Paisley komt voor het eerst naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.