Countryzanger Brad Paisley naar 013 te Tilburg

Brad Paisley
Countryzanger Brad Paisley naar 013 te Tilburg
Door MichaelaHendriksen op 28 januari 2019 - 11:06 De Amerikaanse countryzanger Brad Paisley komt voor het eerst naar Nederland. Op vrijdag 11 oktober staat Paisley samen met zijn support Chris Lane op de planken van 013 te Tilburg.

Brad Paisley heeft inmiddels al een carriere van 20 jaar op zijn naam. In die 20 jaar heeft hij al 12 studioalbums, waaronder 'American Saturday Night' en 'Time Well Wasted' uitgebracht, 3 Grammy's, 2 American Music Awards en 14 Country Music Awards gewonnen. De singer-songwriter is bekend geworden door de hit 'Whiskey Lullaby', met ruim 100 miljoen streams op Spotify. Uiteraard zal deze hit, naast een aantal andere klassiekers te horen zijn tijdens de show.

Op zaterdag 9 februari om 10:00 's ochtends start de voorverkoop van Brad Paisley in 013 te Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €62,40 via deze link.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Brad Paisley in 013.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Archive

TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR ARCHIVEDe Engelse band Archive viert zijn 25-jarige bestaan met een jubileumtour,...

wu-tang clan

WU-TANG CLAN, PUBLIC ENEMY EN DE LA SOUL SAMEN NAAR... Drie van de grootse en invloedrijkste hiphopgroepen ter wereld gaan samen op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.