De Vereeniging en TivoliVredenburg voor Marillion

 Marillion
De Vereeniging en TivoliVredenburg voor Marillion
Door MichaelaHendriksen op 12 december 2018 - 11:15 De Engelse prorockband Marillion komt op 6 december naar De Vereeniging te Nijmegen en op 7 december naar TivoliVredenburg te Utrecht. Tijdens de concerten zal Marillion nummers spelen uit hun carrière van 14 albums met Steve Hogarth, die in 2019 het 30e jaar van zijn toetreding tot de band viert.

Marillion werd in 1979 opgericht als Silmarillion en beleefde in 1985 hun doorbraak met het album 'Misplaced Childhood'. Bekende nummers zijn hits als 'Kayleigh', 'Lavender' en 'Sugar Mice'. Afgelopen zomer was de band nog te zien met een viertal shows in onder andere De Oosterpoort en Muziekgebouw Eindhoven.

De shows:
06-12-2019 - De Vereeniging te Nijmegen (tickets)
07-12-2019 - TivoliVredenburg te Utrecht (tickets)

De voorverkoop voor Marillion in De Vereeniging en TivoliVredenburg start op zaterdag 15 december om 10.00. Vanaf €55.37 kun je een ticket voor een van de shows scoren.

Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Marillion in De Vereeniging en TivoliVredenburg .



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



band of horses

BAND OF HORSES NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOSTHEATERBand of Horses laat voor even de grote festivals als Coachella, Glastonbury...

The Analogues

THE ANALOGUES NAAR DE ZIGGO DOME Op zaterdag 5 oktober komen de mannen van The Analogues naar de Ziggo Dome...

REACTIES

Avatar Largegnolls
do 13 dec 2018 16:33

Largegnolls Met alle respect Podiuminfo ... een bericht over concerten van Marillion die vieren dat Steve Hogarth 30 jaar hun zanger is ... en vervolgens aan dit bericht een youtube filmpje vastplakken uit de tijd dat Fish de zanger was.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.