The Analogues naar de Ziggo Dome

The Analogues
The Analogues naar de Ziggo Dome
Door MichaelaHendriksen op 12 december 2018 - 10:26 Op zaterdag 5 oktober komen de mannen van The Analogues naar de Ziggo Dome te Amsterdam. De show staat in het teken van het 50 jarige jubileum van 'Abbey Road', het laatste album van The Beatles.

Het album wordt zoals gebruikelijk bij The Analogues integraal, van begin tot eind, gespeeld. De songs op ‘Abbey Road’ vormen opnieuw een rijk geschakeerd palet van orkestrale arrangementen en gewaagde studio-experimenten. Onder meer 'Oh! Darling', 'Octopus's Garden' en de klassieker 'Here Comes The Sun' zullen te horen zijn tijdens de show.

Naast het concert in Ziggo Dome staan The Analogues op 16 maart in Kursaal Oostende met hun 'The White Album Tour'.

De concerten:
16-03-2019 - Kursaal Oostende te Oostende (tickets)
05-10-2019 - Ziggo Dome te Amsterdam (tickets)

Tickets voor The Analogues op 5 oktober in Ziggo Dome gaan op zaterdag 15 december om 10.00 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar vanaf €35,-. Tickets voor The Analogues in Kursaal Oostende zijn al in de voorverkoop gegaan en verkrijgbaar vanaf €27,-.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor The Analogues in Ziggo Dome te Amsterdam.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



 Marillion1

DE VEREENIGING EN TIVOLIVREDENBURG VOOR MARILLIONDe Engelse prorockband Marillion komt op 6 december naar De Vereeniging te...

delainnews

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR DELAIN IN DRU CULTUURFABRIEK In 2019 komt het nieuwe album ' Moonbathers ' uit van Delain . Op 12 januari...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.