Alice in Chains met Black Rebel Motorcycle Club naar 013

Alice in Chains
Alice in Chains met Black Rebel Motorcycle Club naar 013
Door RobZ op 05 november 2018 - 13:14 Het is alweer 9 jaar geleden dat Alice In Chains voor het laatst in Nederland te zien was. 013, Tilburg vond het hoog tijd de Amerikaanse grungeband weer eens naar Nederland te halen. op maandag 27 mei staat Alice in Chains samen met Black Rebel Motorcycle Club in de 013.

Alice in Chains werd in 1987 opgericht en kende haar hoogtijdagen begin jaren negentig. De band werd één van de belangrijkste namen in de grunge, naast bands als Soundgarden, Pearl Jam en Nirvana. Ten opzichte van die bands zou Alice In Chains altijd het rauwere en hardere broertje blijven. Hoewel Alice in Chains het na 1995 voor gezien gaf, maakte de groep in 2009 een succesvolle doorstart.

Afgelopen augustus kwam het album 'Rainier Fog' van Alice in Chains uit. Dit gaan ze in 2019 weer uitgebreid ten gehore brengen. Alice in Chains komt niet alleen naar Tilburg. In Black Rebel Motorcycle Club heeft de band een prima voorprogramma.

Tickets voor Alice in Chains en Black Rebel Motorcycle Club kosten €46,40 en gaan vanaf 9 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je ook tickets voor Alice in Chains in de 013. Wil je zeker weten dat je de start van de voorverkoop niet mist? Wij kunnen je een ticketreminder mailen. Hier stel je deze in.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

JACK & JACK MET NIEUW ALBUM NAAR MELKWEG EN LA...Het Amerikaanse social mediafenomeen Jack & Jack komt opnieuw naar de...

A-HA

A-HA NAAR NEDERLAND VOOR OPTREDEN IN AFAS LIVE TER... Het Noorse trio A-HA heeft vandaag een flinke Europese tour aangekondigd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.