Greta van Fleet naar Afas Live en Lotto Arena

greta van fleet
Greta van Fleet naar Afas Live en Lotto Arena
Door RobZ op 10 oktober 2018 - 16:08 Wat goed is, komt snel. Dit geldt zeker voor Greta van Fleet. De band was in maart nog te zien in Doornroosje en de Oude Zaal van de Melkweg. In oktober zijn Ancienne Belgique en 013 aan de beurt. Vandaag wordt bekend dat Greta van Fleet ook in 2019 in de lage landen speelt. Op woensdag 27 februari staat de Amerikaanse rockband in de Afas Live in Amsterdam. Een dag later wordt de Lotto Arena in Antwerpen aangedaan. Beide shows zijn onderdeel van de 'March Of The Peaceful Army 2019 World Tour'. Natuurlijk staat de tour in het teken van het later deze maand te verschijnen debuutalbum 'Anthem Of The Peaceful Army'.

Greta Van Fleet bestaat uit de tweelingbroers Josh Kiszka (zang) en Jake Kiszka (gitaar), hun jongere broer Sam Kiszka (bas, toetsen) en goede vriend en drummer Danny Wagner afkomstig uit Frankenmuth, Michigan. De grote platencollectie van hun ouders was een grote inspiratie voor de muziek die ze nu maken. Een high-energy mix van rock’-n-roll, blues en soul.

De kaartverkoop voor de concerten in Amsterdam en Antwerpen start vrijdag 19 oktober om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets voor Greta van Fleet in Afas Live. Hier kan je terecht voor Greta van Fleet in de Lotto Arena. Een kaartje kost je 41,94 euro in België en 40,32 euro in Nederland.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor Amsterdam en hier voor het concert in Antwerpen.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Subs

THE SUBS ALS SPECIAL GUEST BIJ BAZART IN SPORTPALEISAl meer dan een decennium lang zorgen The Subs voor een aanstekelijke mix...

Melkweg nieuwe logo

P.O.D. SAMEN MET ALIEN ANT FARM NAAR MELKWEG EN TRIX In de zeroes zong je wellicht nummers als 'Smooth Criminal' (Michael...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.